RIETVELD LOGISTICS GROUP

Wij zijn Rietveld Logistics Group – een toonaangevende logistieke dienstverlener. Samen werken we elke dag keihard om de logistieke vraagstukken van onze klanten te vervullen. Rietveld Logistics Group is een verzamelnaam voor bedrijven binnen de groep. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisme wat Rietveld Logistics Group aantrekkelijk maakt om te werken vanwege de diversiteit.

Bijna elke functie in de logistiek die je tegenkomt is aanwezig. Rietveld Logistics Group is een internationale en betrouwbare speler maar bovenal een familiebedrijf met korte en directe lijnen sinds 1949. Onze 250 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en dag met eenvoud het verschil maken.Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in duurzame groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé.

Waarom werken bij Rietveld Logistics Group

Dat is onze toezegging, zonder onze medewerkers zouden we hier niet zijn als internationale dienstverlener. Rietveld Logistics Group is ambitieus en blijft groeien dus gaan we opzoek naar collega’s die lef tonen en vooruit willen. Samen investeren we in de toekomst. In ruil bieden we banen in een open, ondernemende en informele bedrijfscultuur.